Imbracati in culorile soarelui, asa cum s-a cerut in dress code-ul perfecte.md, invitatii au ignorat ploaia si s-au facut comozi la terasa restaurantului Prezident. Rasfatati de muzica celebrului Alex Calancea Band, oaspetii s-au delectat cu delicii culinare rafinate si au savurat vinurile BasaVin.

 

 

 

 

 

 

De aceasta data, prin petrecerea de aseara, perfecte.md a marcat sfarsitul primaverii si a dat start sezonului estival. Sub genericul “Vacanta perfecta”, oaspetii au aflat despre cateva dintre ofertele companiei turistice “Mouzenidis travel” - lider in sfera vacantelor in Grecia.  

 

 

 

Proaspat intors de la Cannes unde si-a expus doua dintre colectii, Daniel Racovizza a prezentat la petrecerea Perfecte o colectie de lenjerie intima pentru femei, cu elemente etnice.  

 

 

De la petrecerea “Vacanta perfecta” nu au lipsit nici dansurile. Show baletul Free Dance i-a impresionat pe cei prezenti cu un tango pasional si un numar in stilul anilor ’20.

 

 

 

 

Cei mai norocosi dintre invitati au mers acasa si cu daruri. Compania Vichy le-a oferit produse ideale pentru vara, in urma unei tombole. 

 

 

 

 

Vezi mai jos imagini video de la petrecerea "Vacanta perfecta":

 

 

Perfecte