Alexandru Machedon – fondatorul companiei StarNet, timp de 14 ani, cu ajutorul unei echipe de profesionisti, ambitie si multa dedicatie, a dezvoltat un concern format din 10 companii, cu peste 600 de angajati, cu reprezentante in 15 orase din Republica Moldova, ce asigura confortul prin tehnologie de ultima generatie la peste 110 000 de clienti fideli.

 

"StarNet este mai mult decat o afacere, pentru ca prin tehnologie poate fi schimbat un sistem", afirma Alexandru Machedon. Pe langa activitatea nemijlocita in TIC, echipa StarNet creeaza si dezvolta proiecte educationale, sustine actiuni de caritate si se implica activ in viata sociala. Proiectele Digital City, Academy Plus Moldova, RoboClub, Noi apreciem inteligenta, Esport, StarArt sunt doar cateva care confirma ca viitorul poate fi schimbat usor si inteligent prin tehnologie.

 

Toate aceste realizari vorbesc despre un leadership ghidat de valori umane si nationale, despre un spirit de echipa si profesionalism, care, deja al cincelea an, il aduc pe Alexandru Machedon in topul acestui concurs. Cel din urma premiu, Omul anului 2016 in categoria Business IT, a mai confirmat efortul, ambitia si dorinta de care a dat dovada Alexandru Machedon inca de la fondarea companiei si, totodata, spune despre faptul ca StarNet urmeaza cu strictete propriile valori, perfect redate prin sloganul "Noi schimbam viitorul".

 

 

Echipa StarNet imparte emotii de bucurie alaturi de Alexandru Machedon si ii aduce sincere felicitari pentru succesul obtinut! Efortul si perseverenta depusa in dezvoltarea si relizarea schimbarilor din sistem sunt pe deplin apreciate.

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte