Oleg Adrian Vlad este orfan, a crescut la un internat din Basarabeasca, s-a nascut cu probleme de vedere, iar in august 2011 a orbit. Autoritatile, drept spatiu locativ, i-au oferit o bucatarie intr-un camin, care nici macar in calitate de bucatarie nu-i buna. 

 

 La moment, el traieste intr-un cort destul de incapator (dupa cum spune el, in care poti sta in picioare), amplasat pe Aleea Clasicilor (langa bustul lui V. Alecsandri), impreuna cu un catel pe nume Amigo si mai nou, doi hulubi. 


Oleg distinge lumina puternica, acest fapt ii ofera sansa sa-si recapete 20% din vedere la un ochi, daca va fi operat la o clinica din Germania (costul aproximativ e de 7000 Euro, diagnoza: degenerarea corneei).

 

 

 Scopul acestui eveniment este de a-l ajuta pe Oleg sa vada din nou. Toti banii adunati din vanzarea biletelor vor fi transferati direct pe un cont creat special pentru Oleg.Vor evolua:


Valeria Stoica
Tania Cerga
Catalin Josan
Formatia Cuibul


Pentru rezervari suna la numarul 078 513 513. 

 

 Tinem sa mentionam ca nu va fi un eveniment trist, de jale, din simplul motiv ca Oleg nu-i deloc asa. Daca aveti indoieli sau pura dorinta de a-l cunoaste pana la eveniment, sunteti asteptati la el in cort, el e intotdeauna bucuros sa primeasca oaspeti!

 

 

 

 

 

 

Perfecte