Anul acesta sarbatoarea Pastelui bate la usa mai devreme, iar pregatirile sunt in toi. Faci curatenie, in casa, in ograda, la birou si daca esti un cetatean modern, te ingrijesti si de gadgeturi.

 

 

Ceea ce stim sigur este ca atunci cand faci ordine, fie in laptop, in tableta sau telefon, vei fi uluit cate poze si filmulete noi si interesante vor incapea in acel spatiu, spre uimirea ta.

 

Daca aduni cele mai frumoase poze intr-o Fotocarte poti fi sigur, orice ar pati gadgeturile tale, orice virus ar da peste ele, tu esti cu inima impacata si constiinta curata. Si hai sa fim sinceri, niciun gadget din lume nu se compara cu pozele printate intr-un album, carte foto personalizata sau photobook, spune-i cum vrei.

 

 

Iar pentru a avea cat mai multe poze imprimate frumos pe paginile fotocartii, Celebook ti-a pregatit 30 de pagini extra cadou, sa te bucuri din plin.

 

 

Gaseste toate detaliile promotiei pe www.celebook.md si profita la maxim! 

 

 

Vei avea de sarbatori oaspeti dragi sau vei merge tu in ospetie, cu o Fotocarte vei reusi sa trezesti emotii in inimile celor din jur, sa oferi un cadou unic, sa aduci mai aproape clipele uitate demult.

 

 

Nu mai amana de pe o zi pe alta, acceseaza Editorul online Celebook.md si comanda o Fotocarte.

 

Site: celebook.md 

Facebook: @Celebook moldova

Instagram: @Celebook.md

 


 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte