Madalina Coca are 31 de ani, este analist financiar si de noua ani locuieste in Paris. Iubeste muzica, colaborand cu mai mai multe trupe si avand si o trupa proprie. Vocea Romaniei reprezinta o sansa de a se dedica muzicii si de a se intoarce in tara. La auditiile pe nevazute, tanara a interpretat piesa lui Celine Dion, "It's all Coming Back to Me Now". Concurenta a intors toate scaunele, dar momentul a fost putin diferit. Antrenorii au stat in spatele scaunelor pe tot parcursul discutiilor, fara sa aiba contact vizual cu Madalina.

 

 

Vocea Madalinei, ce trimite la timbrul special al lui Celine Dion, precum si interpretarea puternica, le-a deschis antrenorilor apetitul pentru vorbe de convingere. "Eu ma simt foarte emotionat. N-am mai avut asa emotii de cand imi asteptam rezultatele de la BAC. Noroc ca m-am gasit repede. Acum sper sa se intample repede alegerea ta. Oricare ar fi ea. Sunt foarte bucuros ca exista o voce ca a ta la Vocea Romaniei. Sunt foarte bucuros ca ai batut atata drum, de la Paris la Bucuresti. Va fi o batalie destul de apriga. Eu imi doresc foarte tare sa te am la mine in echipa", a spus Smiley.

 

 

Irina Rimes a fost urmatorul antrenor care si-a prezentat dorinta de a o avea pe Madalina in echipa sa: "Vreau foarte mult aceasta voce in echipa mea. Hai sa spun ceva despre mine. Eu sunt Irina Rimes. Sunt cea mai tanara aparitie de la Vocea Romaniei de pana acum. Asta cumva spune ceva despre mine. Si faptul ca sunt si cea mai fresh si am un cumul foarte, foarte mare de dorinta. Vreau anul acesta sa castig Vocea Romaniei si am nevoie de voce, am nevoie de vocea ta. Te rog frumos sa vii in echipa mea pentru ca o sa fim castigate amandoua".

 

 

Pastrand jocul inceput in timpul interpretarii, Smiley a avut ideea ca Madalina sa se aseze pe scaunul antrenorului ales, fiind schimbat, astfel, modul normal de desfasurare a deciziei. Dupa ce le-a multumit pentru cuvinte si pentru faptul ca au apasat butonul, Madalina s-a asezat in scaunul Andrei, echipa antrenoarei dobandind, acum, o noua forma.

 

 

Sursa foto: Google.com

Sursa video: Youtube.com

iNFO MUSiC