"Pana acum nu m-am implicat niciodata in productia unei piese, lucram cu autori, insa de aceasta data m-am implicat si la text si la muzica.... e o piesa de motivare, ce te indeamna sa crezi in puterile tale si chiar daca ai cazut sa realizezi ca uneori de jos poti sa vezi mai bine, sa te ridici si sa mergi mai departe! Piesa e asemeni unui copilas pentru mine, crescut de la primele acorduri." a spus Elena pentru perfecte.md.


 

 

 

 

"Este o piesa la care am muncit foarte mult. Dupa proiectul Vocea Romaniei, in seara cand am picat la duel, mi-a venit ideea de aceasta piesa "Soarta e in mainile tale". Am plans vreo trei zile, ce-i drept, dupa care mi-a venit ideea acestei piese, asa ca am venit repede acasa, am lucrat cu doi baieti foarte buni. Jumatate din textul piesei este compus de Marian Lupu, alias Mane, iar la productia muzicala am lucrat cu Cornel Bucataru." a spus Elena la emisiunea O Seara Perfecta.

 

 

 

Vezi mai jos ce a spus Elena despre noua sa piesa, dar si despre participarea la Vocea Romaniei, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta:

 

Perfecte