La o intalnire comuna cu presedintele Romaniei, Basescu l-a invitat, mai in gluma, mai in serios,  sa cante la botezul nepoatei sale, care urmeaza sa vina pe lume in 2 luni. Invitatia i-a furat linistea artistului. Ricky Ardezianu vrea sa impresioneze pe toata lumea, asa ca a decis sa faca o tura de shopping si sa ocheasca cele mai tari tinute pentru acest eveniment.

 

 

Pentru acest eveniment, artistul a marturisit ca nu va apela la un stilist, ci isi va pune in aplicare propria imaginatie. Si in materie de pantofi, Ricky Ardezianu s-a dovedit a fi destul de pretentios. Dupa ore intregi de probat tinute, Ricky Ardezianu a facut marea alegere. 

 

 

Artistul a mai spus ca imediat ce Traian Basescu a lansat invitatia in timpul, faima lui a crescut peste Prut. 

 

 

Si pentru ca Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei, va naste o fetita, Ricky Ardezianu a tinut sa-i dedice niste versuri. "Nepotica lui Basescu/ Astazi se increstineaza./ Nu va canta la ea Lesko,/ Ci - nanu Ricky Ardezianu."

 

 

Vezi cum se pregateste interpretul pentru marele eveniment, intr-un reportaj realizat de Acasa in Moldova.

 

 

 

 

 

Presedintele Romaniei l-a invitat pe Ricky Ardezianu sa cante la botezul nepoatei sale dupa ce acesta s-a plans ca artistii moldoveni nu sunt promovati in Romania. "Va invit la botezul nepoatei mele. Discutand in alta paradigma, nu uitati ca este Anna Lesko, care este o prezenta continua la televiziunile romane, Ion si Doina Aldea Teodorovici erau de dimineata pana seara pe posturile romanesti, maestrul Botgros are contract, in fiecare weekend are emisiuni de ore intregi (...) E si ansamblul de dansuri tiganesti de la Chisinau, pe care il vad pe litoral in fiecare an", a spus Basescu.


Perfecte