Dupa ce Anastasia Fotachi a confirmat ca inima ei a fost cucerita, internautii au asaltat-o cu o multime de intrebari. Ca sa alimenteze curiozitatea acestora, modelul publica diverse poze in care apare in tandreturi cu iubitul sau, insa de fiecare data ii ascundea identitatea, spunand ca: „Fericirea are nevoie de liniste.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Se observa ca tanarul nu e un baietas ca oricare altul. Acesta o alinta cu o multime de cadouri pretioase, pe care Anastasia nu ezita sa le arate si urmaritorilor. Se tot specula ca alesul inimii sale nu e nimeni altul decat milionarul Gabriel Stati. Contactata de mai multe ori de catre echipa perfecte.md, Anastasia Fotachi a evitat sa raspunda.

 

 

 

 

 

 

De curand, insa, totul a iesit la iveala. Anastasia a mers in Ucraina, acolo unde a participat la un botez. In pozele postate de o apropiata de a sa, tanara apare la eveniment alaturi de Gabriel Stati, astfel lucrurile devenind clare, iar secretul acestora fiind descoperit.

 

 

In primavara lui 2018, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Anastasia Fotachi a declarat ca a trecut printr-o deceptie extraordinar de mare pentru ea, din cauza unei relatii pe care a avut-o. De asemenea, intrebata care e diferenta de varsta intre parteneri, acceptabila pentru ea, invitata a afirmat ca 35 de ani e ok, specificand si de ce: „Cred ca de la o persoana matura ai ce invata." Vezi articolul integral aici

 

 

 

 

 

Amintim ca Anastasia Fotachi are 23 de ani, iar omul de afaceri, Gabriel Stati are 42 de ani. Milionarul a fost casatorit cu Natalia Diacov, fiica lui Dumitru Diacov. Cei doi au impreuna 3 copii.

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com 

Perfecte