Saptamana mea a fost incarcata, dar tare frumoasa. Am surprins intr-un video momentele importante!
Asadar, saptamana mea a incept bine, cu zambetul pe buze. Mi-am achizitionat o pereche de pantofi stiletto rosii superbi care nu se vor demoda niciodata si pe care trebuie sa-i ai si tu in garderoba!


 

 
M-am “fatait” pe muzica in masina, am fost la dentist, am finalizat reteta Vertical Taste pe care o voi lansa azi la ora 20.00 pe canalul de YouTube! De-abia astept sa-mi spui cum ti se pare (te va surprinde sunt sigura), m-am bucurat de soare, am luat cina cu sotul meu si am aniversat 1 an de la cererea in casatorie (am ales un restaurant frantuzesc ca sa ne facem incalzirea pentru weekend :)), i-am pregatit micul dejun, iar el m-a surprins cu un buchet superb de lalele rosii, am fost invitata in emisiunea lui Marius Chivu “All you can read” de la Seven Fm (va fi difuzata in Saptamana Mare – te anunt) m-am plimbat cu Cosmin pe strazile vechi din Bucuresti, am facut o vizita brandului romanesc preferat de incaltaminte Ana Parvan (mi-am luat de la ei pantofii oxford alb cu negru despre care m-ai intrebat pe Instagram – se vad si in filmulet in cadrele din aeroport), mi-am luat parfumul preferat “Portret of a Lady” (purtat in ziua nuntii) si am pornit spre Paris impreuna cu sotul, unde am “fugit” prima oara acum patru ani la inceputul relatiei. :) Am ales de data asta Air France ca sa ne acumulam milele si astfel sa obtinem preturi avantajoaze in viitorul apropiat. La Paris ne-am intalnit cu prietenii nostri Izabela si Paul. Am petrecut impreuna zile superbe atat la Paris cat si pe Valea Loarei. Te-am tinut la curent pas cu pas pe Instagram (in imagini) cat si pe Facebook (live). Lucrez acum la materialul video care a surprins intreaga experienta si pe care-l voi pune frumos pe blog! A fost de vis!!!
Nu se vede in video ca am avut si spectacolul “Vine Barza!” miercuri la Teatrul de pe Lipscani, dar cum eram pe scena nu am putut sa si filmez. :))
Si ce nu s-a mai vazut aici este cadrul cu fata mea, cand am realizat , fiind la boarding ca am pierdut avionul care trebuia sa ma duca la Iasi, imediat dupa intoarcerea de la Paris ! :)))


lauracosoi.ro