Sunt femeie, am invatat sa ma ridic dupa fiecare invingere pentru ca fiecare esec reprezinta o lectie de viata.

Nu spun ca barbatii n-au sentimente, ci ca femeile sunt mult mai sensibile. Punem la suflet fiecare gest, fiecare cuvintel si traim la maxim fiecare moment. Ne lasam duse de val, traim clipa si invalmasim sentimente, deseori dam dovada de putina ingenuitate.

Fie pentru ca te-ai indragostit de omul gresit, fie pentru ca n-ai reusit sa-ti atingi obiectivul, fie pentru ca viata te-a pus la incercare, sigur ai trecut printr-o perioada grea, peste care credeai ca nu vei mai trece vreodata. Te inchizi in tine, iti vine sa strigi, sa reprosezi persoanei care te-a ranit tot ce-ti trece prin cap, desi esti constienta de faptul ca niciodata nu ar putea intelege prin ceea ce treci.

Si cand el iti arunca cuvinte, face un talmes-balmes in sufletul tau si te face sa-ti inchipui ca lucrurile se vor schimba in bine. Apoi dintr-o data omul langa care dormi noaptea se schimba totalmente. Sa nu uiti ca omul cel mai greu de recunoscut este cel ranit, mai ales din dragoste.

Si tu ai invatat sa treci peste anumite comportamente care te-au ranit, sa nu mai pui la suflet si sa nu mai faci compromisuri cand vine vorba de respect si demnitatea proprie. in rest probabil ca mai poti lasa de la tine, dar peste anumite chestii nu mai poti trece! Pentru ca deja ti-ai luat portia amaruie, deja ai trecut prin anumite comportamente si recunosti omul prefacut, cel care recita o poezie minunata, desi ascunde un cosmar in suflet. Ai invatat ca instinctul tau nu te inseala si cel care nu te convinge de la inceput, la un moment dat isi da arama pe fata. si cand o face, daca ti-ai ascultat ratiunea si sufletul, tu esti departe de prostiile lui. Daca nu, la un moment dat iti vei aminti cine esti si vei intelege ca dragostea nu inseamna suferinta. Vei spune: Sunt femeie. Voi trece si peste asta.

Si daca nu ai atins acel obiectiv mult dorit, daca el s-a indragostit de alta, daca n-ai avut parte de marirea de salariu, daca nu intelege cat de mult il iubesti, daca s-a terminat intre voi, daca simti ca in ultima vreme lucrurile merg pe dos… aminteste-ti ca este doar o perioada mai grea, nimic mai mult. Te vei ridica si vei invinge, la un moment dat, privind catre trecut vei zambi si vei intelege cat esti de puternica. Pentru ca esti, mai mult decat crezi.

Eusuntfemeie.com