Am pierdut prea multe nopti gandindu-ma la oameni care nu meritau nici macar o secunda din viata mea, am iertat de prea multe ori si am acceptat prea multe scuze. Doar asa am realizat ca nu-mi doresc un barbat in viata mea doar pentru a avea o certitudine, o poveste cu care ma pot lauda sau un destin asa cum toti se asteapta. Nu-mi doresc un barbat care nu stie sa ma surprinda. Cum poti da incredere unei femei stand in fata unui joc? Daca n-ai depasit acest stadiu, daca nu-ti porti singur de grija, daca nu reusesti sa-ti calci o camasa singur sau pur si simplu nu vrei pentru ca ti se pare ceva femeiesc, cum poti visa la o familie?

Nu, n-am sa-mi caut un barbat doar pentru a avea ce spune la masa prietenelor logodite, n-am sa ma multumesc cu o dragoste banala, cu o relatie in care totul este decis si nu exista loc pentru surprize.

N-am sa ma multumesc cu primul care vine, doar pentru a-i spune bunicii mele ca am un prieten si probabil ma voi marita la varsta la care se presupune ca trebuie sa o faci. N-am sa ma simt exclusa doar pentru ca in viata mea nu exista un barbat.

Femeie, ridica-te: un imperiu nu se cladeste intr-o secunda! Doar asa vei obtine tot ce-ti doresti, luptand! Mi-am impus sa nu depind de un barbat, mi-am impus sa ma las iubita si sa ma dedic in totalitate barbatului pe care il iubesc! Pentru ca nu l-am intalnit, intre timp TRAIESC! Traiesc cat pot de bine, fara prea multe responsabilitati, inconjurata de oameni care ma respecta, de persoane care-mi ofera dragoste neconditionata! N-am nevoie de un barbat pentru a-mi indeplini visele, daca-mi doresc ceva, lupt.

Cand am sa iubesc, am sa iubesc fara griji si fara compromisuri. Ultimul barbat din viata unei femei este cel mai norocos: primeste dragostea cea mai mare, este rezultatul suferintelor din trecut. El trebuie sa se simta norocos pentru ca va avea langa el o femeie independenta, fericita si implinita.

Femeia independenta, puternica si greu de cucerit este cea mai frumoasa. Femeia care stie ce vrea atrage mintea unui barbat si-l ajuta sa creasca, sa-si doreasca mai mult si sa traiasca viata la maxim. Femeia care nu se multumeste cu putin este cea mai greu de cucerit: o stie si ea, din acest motiv sta retrasa si intre timp cladeste propriul imperiu.

Nu sunt sotia ideala, nu ma pasioneaza gatitul, ador parfumurile si plimbarile prin parc, serile petrecute in doi si culoarea negru. Iubesc sobrietatea dar ador sa ma transform pentru omul pe care-l iubesc, ador sa-l surprind si ma fac iertata cu un sarut. Nu sunt iubita ideala, nu-mi place sa merg la sigur, imi place riscul si caut in privirea unui barbat ingeri care sa-mi calmeze demonii. Nu sunt o gospodina, sunt femeie, amanta, prietena si mister. Sunt buna si rea, depinde cum te porti; uit sau reprosez, depinde ce faci.


 

 

eusuntfemeie.com