Jolie a declarat in acelasi interviu ca mama ei i-a prezentat medicul care are grija si astazi de pielea ei. Iata ce a declarat Rhonda Rand despre rutina de frumusete a vedetei.

 

 

 

 

 

Cand a decis sa aiba o cariera in actorie, si-a dorit sa aiba grija de pielea ei in cele mai mici detalii. Este norocoasa ca mosteneste trasaturile mamei ei si pielea maslinie. A fost mereu o frumusete naturala, asa ca nu a trebuit sa munceasca prea mult pentru asta vreodata. De fapt, cremele cu protectie solara, curatarea corecta a tenului cu produse neintruzive, antioxidantii, produsele naturale si acidul glicolic sunt responsabile pentru frumusetea pielii ei. Nu are nevoie de scruburi puternice sau de produse care contin multe chimicale”, a spus Rand.

 

 

 

 

”Foloseste o crema antioxidanta cu protectie solara si fara chimicale, perfecta pentru calatorii. Pe langa asta, este si o mare fana a acidurilor perfecte pentru inlaturarea impuritatilor, stimularea productiei de colagen si elastina, contractarea porilor si uniformizarea culorii pielii”, a mai mentionat dermatologul vedetei.

 

 

 

 

Angelina a mai declarat pentru instyle ca in urma sarcinilor s-a ales cu pete pigmentare, pentru care a facut cateva tratamente cu lumina intens pulsata (iPL).

 

 

 

 

Sursa foto: google.com


verdict.ro