Nume importante, date importante, citate, animale preferate, persoane pe care le iubesti, toate sunt posibile variante.

 

 


Inainte de a-ti face un tatuaj ultimul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te grabesti. Nu uita ca este o decizi pe care o iei si de care nu trebuie sa iti para rau peste ani. Cel mai bine este sa iti alegi ceva care sa te reprezinte, ceva cu care tu sa te identifici.

 

 

Daca stii dinainte ce tatuaj vrei este foarte bine, numai ca mai urmeaza un pas important: locul in care vrei sa ti-l faci. Alege zone care sa nu fie neaparat la vedere. Tips! Unele femei recunosc ca se satura repede de tatuajul pe care il vad in fiecare zi. Ai putea alege spatele, zona subratului sau gatul.

Evita mainile sau degetele, daca ai o functie importanta, unde credibilitatea ta este principala parghie de activitate. Ai lua in serios o femeie din politica sua o femei de afaceri care iti intinde o mana tatuata?

 

 

Poti sa incerci chiar tu sa iti desenezi modelul, poti cauta pe internet sau te poti consulta cu cel care iti va face tatuajul.

 

 Daca nu esti absolut sigura ca ai gasit intr-adevar modelul care te reprezinta sau pur si simplu nu te vezi peste 15 ani cu acel tatuaj, cel mai bine ar fi sa te mai gandesti daca este momentul potrivit. Nu vrei ca pentru un capriciu de moment sa suferi peste ceva ani. O alta varianta poate fi un tatuaj temporar, asa iti vei da seama daca intr-adevar ti se potriveste.

 

 

 

www.perfecte.md