1. Coral Living

 

Cum ar putea culoarea anulului 2019 sa nu faca parte din aceasta lista? Ganditi-va la coraiul viu ca o versiune mai elaborata a trendului pastel roz foarte popular in 2018.  Poate fi o culoare de zi cu zi, este blanda, usor de purtat, dar totusi puternica si necesita o atentie sporita. Coral Living imbunatateste culoarea ochilor tuturor si inmoaie toate tonurile pielii. 

 

 

 

2. Blond Murdar  

 

Da un aspect mai fresh pielii si se potriveste pe multe tenuri, de la cel foarte deschis, pana la aramiu. Parul arata stralucitor, cu un aspect neutru, dar cald.  

 

 

3. Suvite de cupru

 

 Daca esti bruneta, incearca suvitele aurii si cupru. Acestea confera luminozitate pielii si vor scoate ochii tai in evidenta.   

 

 

4. Snow Bunny Blonde 

 

 Este o varianta mai rece pentru blondul platinat.Este un blond foarte palid, cu o usoara urma de albastru, mai neutru decat blondul cenusiu. Aceasta nuanta arata cel mai bine pe tonurile de piele mai deschise si pe tonurile de piele neutre pana la roz. 

 

 

5. Cerneala neagra 

 

Aceasta culoare este vedeta iernii si va continua sa fie si anul viitor, spun specialistii. Se potriveste bine cu firul gros de par, deoarece negrul va da stralucirea dorita .Datorita nuantei sale bogate, poate merge cu majoritatea tonurilor de piele. Totusi, se potriveste cel mai bine cu pielea maslinie. Expertii recomanda folosirea auto-bronzantelor sau a blush-urilor aurii pentru a adauga caldura fetei.

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte