BaByliss Paris, care este brandul numarul 1 in Europa in materie de produse de styling si ingrijire personala, a prezentat trei aparate de coafat. Si pentru ca frumusetea se asociaza  perfect cu femeile, hairstylistul Victor Micusa, impreuna cu asistentul sau, au demonstrat un masterclass, unde au testat produsele Babyliss si au explicat care este secretul unor onduleuri perfecte. Este vorba despre: Babyliss Placa 2 in 1 Pure Metal, Ondulatorul Curl Secret 2 si Peria electrica Liss Brush 3D, perfecte pentru schimbarea coafurii in cateva clipe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Primul produs este un ondulator complet automat, care este o revolutie in domeniul de styling si permite doamnelor intr-un timp foarte scurt sa obtina coafuri revolutionare. Al doilea produs este un ondulator - indreptator, care este doi in unul si va permite intr-un timp scurt sa obtineti bucle fabuloase, al treilea produs este o perie pentru o indreptare rapida, usoara, ce ofera parului elasticitate si luciu natural. Cu ajutorul domnului Micusa vor fi aplicate anume aceste instrumente, iar fiecare oaspete va avea posibilitatea sa le testeze”, a spus Eugen Soltan, directorul BaByliss Moldova

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BaByliss Curl Secret 2, ondulatorul care iti face buclele dorite intr-un timp record, fara sa depui vreun efort. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa selectezi suvitele dorite si sa prinzi parul, iar aparatul va bucla suvita in mod automat in cateva secunde.

 

 

 

"Noi toti optam pentru naturalete si buclele imi par foarte natural si le-as recomanda tuturor sa incerce", a marturisit Angela Bulat, invitata la evenimentul Retro Party

 

 

 

 

La final invitatii petrecerii au avut parte de o tombola unde castigatoarea s-a ales cu o Placa  2 in 1 Pure Metal

 

 

 

 

 

"Sunt foarte incantata, am folosit, mai folosesc cate ceva din produsele BaByliss, nu ma asteptam, e un cadou foarte placut, o sa-l folosesc cu placere si ma bucur foarte mult ca am venit la acest eveniment", a specificat Adriana Ceban, castigatoarea tombolei.

 

 

 

 

Inca de la inceput, succesul brandului BaByliss Paris s-a bazat pe inovatie si design deosebit, dar si pe angajamentul de a oferi produse de inalta performanta si calitate. 

 

 

 


 

Vezi mai jos in reportaj mai multe detalii despre produsele BaByliss: 

 

 

*Acest articol e un produs comercial

 


Perfecte