Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Talentata, spontana si mereu cu zambetul pe buze, foarte rapid, Lidia a reusit sa cucereasca inimile romanilor cu muzica sa. Intotdeauna atenta la coafura, machiajul, precum si tinutele ei, cantareata impresioneaza prin stilul sau nonconformist, marcat, cel mai adesea, de alegerile sale curajoase. Mereu diferita, artista nu plictiseste niciodata publicul. Acum o iubesti, dar iti mai amintesti cum arata Lidia Buble la inceputul carierei? Iata imaginile:  

 

 

 

 

 

 

 

 

Lidia a patruns in inimile romanilor inca de la primele sale piese. La inceputul carierei sale in muzica, mai putin preocupata de aspectul exterior si mai implicata in muzica, artista a suferit de-a lungul timpului mai multe schimbari.  

 

 

 

 

De la parul lung si ondulat, la parul scurt si drept; de la machiajul simplu, la machiajul din ce in ce mai intens si de la stilul vestimentar ceva mai „cuminte”, la alegerile curajoase de acum. Nu e vorba de schimbari radicale, insa se poate observa cu usurinta ca artista ofera mult mai multa atentie alimentatiei sanatoase si exercitiilor fizice. 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

verdict.ro