La Gradina Botanica din Chisinau, oaspetii au fost intampinati de un decor elegant, de o atmosfera festiva, dar si de o priveliste incantatoare a naturii. intrucat vara de cateva saptamani bune ne bucura cu frumusetea sa, iar caldura devine mai de greu de suportat, fiecare oaspete s-a delectat cu o limonada delicioasa si racoritoare.  

 

 

 

 

Una dintre cele mai indragite sarbatori din Suedia, Midsummer marcheaza inceputul verii si reprezinta cea mai importanta sarbatoare din calendarul suedez. Soseste caldura, noptile devin lungi si luminoase. Se impodobesc si se inalta prajini numite midsommarstången. Este o impletire de traditii vechi si noi, o istorie indelungata ale carei inceputuri le invaluie misterul. Nordicii tin foarte mult la traditii, iar Oriflame le pretuieste si le respecta.  

 

 

 

 

 

Fiind o companie suedeza, compania a organizat un eveniment deja cu traditie in R. Moldova din care nu au lipsit tinutele in alb, muzica buna si distractia de calitate. Petrecerea a fost deschisa pentru toti cei care au vrut sa vina, iar cei prezenti au putut participa la diverse concursuri si ateliere de creatie. Mai mult, toti oaspetii au reusit sa testeze produsele companiei Oriflame, care sunt de cea mai inalta calitate, cu ingrediente naturale. Unii dintre cei mai activi care au participat la concursuri au primit cadouri din partea companiei. 

 

 

 

 

Divertismentul evenimentului a fost asigurat de trupa Coral Reef Band, care a bucurat publicul cu muzica  frumoasa. 

 

 

 

 

Nici copiii nu s-au plictisit, pentru ei a fost organizat un spectacol fascinant de bule de sapun si desene pe apa.

 

Tendinta de vara de a purta coronite nu s-a pierdut, de aceea reprezentantele sexului frumos au avut parte de master class-uri, in care au invatat cum se confectioneaza o coronita cu flori. Fiecare dintre cele prezente la atelier si-au creat propria coronita cu flori, dupa propria imaginatie. intre timp, oaspetii s-au rasfatat cu miresme florale care mai de care.  

 

 

 

 

Midsummer si traditiile sale 


Midsummer este si o reuniune de familie, sarbatoarea traditionala cu muzica, mancare, distractie si dans, se incheie cu culesul florilor, aranjamentul cununilor si ridicarea traditionalului Maypole. in jurul lui are loc un amuzant dans popular spre deliciul copiilor si adultilor.

 

 In ziua solstitiului este obligatoriu pentru femei si copii sa poarte pe cap o coronita Midsummer, acestea sunt impletite din flori si plante din gradina sau din flori salbatice, culese de pe pajistile sau din padurile din apropiere. 

 

In aceasta zi, fetele isi viseaza ursitul, ele culeg in tacere flori si le pun sub perna, plantele medicinale devin tamaduitoare, iar apa din izvor si roua te mentine sanatos tot anul daca te speli pe fata cu ea in acesta zi.

 

 

 

 

Oriflame este o companie suedeza de produse cosmetice si Wellness care foloseste metoda vanzarii directe in peste 61 de tari de pe tot globul. Gama larga de produse cosmetice si Wellness sunt puse in vanzare prin intermediul unei forte de vanzari de aproximativ 3,6 milioane de consultanti independenti, care genereaza vanzari anuale totale de peste 1,5 miliarde de euro. 

 

Acum 15 ani, Oriflame a venit in Moldova cu promisiunea de frumusete si visuri implinite. in acesti ani de activitate, mii de oameni au devenit consumatori loiali ai produselor suedeze, s-au bucurat de posibilitatea unui venit suplimentar si au reusit sa-si dezvolte o afacere in parteneriat cu una din cele mai stabile si de perspectiva companii din lume. Datorita produselor de calitate si oamenilor pasionati de frumusete, care cred ca visurile pot fi indeplinite, Oriflame Moldova are incredere in viitor, in succesul si dezvoltarea brandului. 

 

Credem in frumusete, pentru ca asta inseamna mult mai mult decat modul in care arati - se refera si la modul in care actionezi. Frumusetea vine din sinceritatea fata de tine insati si din grija fata de cei din jurul tau. Aceasta include si schimbarile pe care le faci de-a lungul vietii si care ajuta lumea sa devina mai frumoasa. Oricine poate contribui la o schimbare pozitiva. 

 

 

Oriflame- Frumusete ca stil de viata!

 


 

 


 

 


 

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte