Am primit aceasta intrebare din partea unei cititoare COSMO si stim ca este o problema cu care multe femei se confrunta. Din fericire, exista cateva solutii extrem de simple care te pot ajuta.
Poti lupta impotriva firelor rebele cautand un sampon si un balsam ceva mai hidratante decat cele obisnuite, adaptate, desigur, tipului tau de par.

Insa nu doar produsele trebuie inlocuite, ci si aparatele cu care iti usuci si coafezi parul. Ai nevoie de aparate pe baza de turmalina sau cu ionizare – acestea nu deshidrateaza firul de par asa cum o fac aparatele clasice.

In cazul in care se electrizeaza in continuare, incearca una dintre solutiile de mai jos, in functie de textura acestuia.
 
PAR DREPT SI FIN
Pune in palme un ser impotriva firelor rebele si aplica-l doar pe varfuri, pentru ca restul firului de par sa nu para gras. Nu folosi o cantitate mare si nu abuza de ser de prea multe ori intre spalari!
PAR ONDULAT
Parul tau permite utilizarea unui balsam fara clatire sau a unui spray hranitor pentru a anula uscaciunea, dar si pentru a preveni electrizarea. Aplica-l pe parul umed inainte sa-l usuci.
PAR BOGAT SAU CARLIONTAT
S-ar putea sa ai nevoie de un tratament mai de durata, cum ar fi un balsam fara clatire sau o masca naturala din ulei de masline sau cocos. incearca sa eviti orice produs pe baza de alcool, fiindca acesta iti va usca cu siguranta suvitele.

Cosmopolitan.ro