Sezonul s-a schimbat si odata cu acesta se transforma si trusa de machiaj! Iti spunem ce se poarta, care sunt cele mai actuale culori in machiaj si cum sa folosesti pigmentii, pentru a iesi din conventional.

 

 

 

Culori in machiaj: tonuri tari

 

Sezonalitatea cromatica s-a transformat, adica toamna nu aduce cu ea, neaparat, nuante sterse! Nu spunem ca tonurile de gri, bejurile, grejurile sau negrul nu sunt in asentimentul tendintelor, ci doar ca acestea nu mai sunt atasate automat tendinelor de toamna-iarna, in mod exclusiv. Practic, se poarta ceea ce te face sa te simti bine, in forma, frumoasa sau puternica! Daca machiajul in pigmenti intensi si tonurile tari sunt pentru tine o optiune, atunci nu te poate opri nimeni sa porti acest tip de machiaj. Pentru pleoape, cele mai actuale culori in machiaj sunt rosul, verdele, galbenul, portocaliul, movul sau albastrul. Nu stii cum sa le aplici? Speram sa te inspire galeria de machiaje!

 

 

 

Tonuri pentru pleoape si buze

 

Coraiul si verdele sunt doua tonuri care se complimenteaza excelent, insa cand le asociezi, pe pleoape, ai grija sa pastrezi restul machiajul cat mai simplu. Adica, fara ruj, fara blush, fara contouring! Cand porti un fard monocrom, pentru machiajul pleoapelor, adica intr-un singur ton, poti opta pentru portocaliu mat – o extravaganta cromatica care anuleaza orice urma de banalitate. Pentru buze, orice este permis: tonurile mate, sidefii, metalice si chiar glitter-ul colorat. Ca nuante, incearca orice iti mentine o stare buna, de la roz fucsia, la mov. Pentru un look optzecist, asociaza, in machiajul pleoapelor, rozul cu albastrul!

 

 

Sursa foto: google.com

verdict.ro