Un model de origine canadiana a dat tonul in hairstyling in aceasta toamna si nu e rau deloc. Moda aranjarii parului sub forma de vaze pentru flori a prins deja si se anunta un adevarat fenomen in acest an si in primavara anului viitor. La influenta pe care o au retelele sociale in randul tinerilor de azi nu e greu de anticipat ca va deveni un trend si la noi, poate mai repede decat ar putea anticipa cineva. Taylor R este un fotomodel de origine canadiana, stabilita in Hong Kong, o celebritate pe YouTube si Instagram. La inceputul acestei luni a postat primele fotografii cu parul ei lung, in care a invelit o sticla cu apa plina cu flori. 

 

 

Fara sa stie, Taylor a dat mai departe o adevarata provocare, care a fost preluata de Moonie Chu, o scrimera din Hong Kong. Moonie a preluat ideea si a postat, la randul ei, o fotografie cu opera ei de arta. Spre deosebire de Taylor, Moonie nu a avut nevoie de vaza, ci a creat din parul ei un „recipient” de pus florile, strans bine cu benzi elastice. 

 

 

Moda asta trebuie sa-ti dea de gandit, daca si baietii au ajuns sa o adopte. Thomas, un tanar dansator din Norvegia, spune ca el chiar a folosit o vaza pentru a-si innobila coafura. In mai multe postari pe Instagram, pustiul a lasat de inteles ca pentru el e foarte important sa aiba o comuniune cu natura. Acum chiar ca i-a iesit.

 

 

Noul trend in aranjarea parului ar putea deveni unul de masa, mai ales ca mai multe vedete internationale au preluat deja stafeta. Rihanna a aparut pe coperta revistei Vogue UK din septembrie, ca si cand ar fi imaginea unui festival al recoltei; Beyonce a secondat-o.

 

 

Sursa foto: Instagram.com; Google.com

Perfecte