Multe s-au intamplat in viata Tatianei Gribincea (nume real), pe parcursul ultimilor 10 ani. Bruneta a suportat, pe parcursul ultimului deceniu, si importante schimbari legate de viata sa personala. Se stie ca tanara a avut o casnicie alaturi de omul de afaceri Nichita Iarmolenco. Dupa doi ani de mariaj, in toamna anului 2014, Tany Vander a anuntat public ca a divortat de acesta, punand punct astfel barfelor si speculatilor din presa.

 

 

 

 

 

 

 

Iata insa ca acum 10 ani, Tany Vander arata diferit: cu cateva kilograme in plus, o alta nuanta a parului, sani ceva mai mici, dar cu aceeasi atitudine de vampa. „19 vs 29. Nu am rabdare sa ma vad pe la 39, 49 de ani. Eu cred ca dorinta de a creste e doar treaba mea. Si daca multe fete vor sa se intoarca la cei 19 ani...eu ma simt super ok la ai mei 29”, scrie Tany.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actualmente focoasa bruneta se afla intr-o relatie cu omul de afaceri Vasiliy Lungo. Cei doi nu se despart niciodata, se rasfata reciproc cu cele mai scumpe cadouri si impartasesc fericirea lor si cu ceilalalti pe paginile retelelor de socializare. Starnesc cele mai diverse reactii, de la admiratie, pana la invidie.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com, Google.com 

Perfecte