Cand o vezi la televizor, e greu de imaginat ca ceva poate strica imaginea ei perfecta! Totusi, frumoasa prezentatoare PRO TV ne-a marturisit ca a trecut prin momente in care nu vroia sa se uite in oglinda: "Mi s-a intamplat si nu o sa uit asta niciodata. Mi s-a intamplat chiar inainte de a merge la balul de absolvire in clasa 12. Am mers la un salon sa mi se faca cofura, dar cand am ajuns acasa , primul lucru pe care l-am facut a fost sa merg la dus, sa imi spal iarasi parul si sa mi-l fac asa cum stiu eu. Am dorit niste bucle cu volum, niste bucle firesti, dar cand am ajuns acasa, aratam groaznic."


Acum, cel putin 5 zile pe saptamana, cand prezinta principalul buletin de stiri la PRO TV, Cristina Gheiceanu se lasa pe mana stilistilor, care au datoria sa-i faca o coafura perfecta. Asta presupune un tratament zilnic cu foenul sau cu placa, fapt ce nu contribuie la sanatatea podoabei capilare. Ca sa evite degradarea parului, sa-l protejeze, dar si sa-i ofere un aspect sanatos, frumoasa prezentoatoare recurge la tratamente speciale, si anume tratamentul cu keratina.


Pe langa tratamentul cu cheratina, frumoasa blonda mai are cateva remedii pentru un par sanatos: "Trebuie sa recunosc ca inainte avem mai mare grija de parul meu, desi foloseam mai putin placa. Acum incerc sa folosesc balsam de par cu foarte multe uleiuri si uneori imi fac masca de par cu ce gasesc pe acasa, de obicei este vorba de un galbenus de ou, ulei de masline si miere de albine."

 

Vezi mai jos un reportaj realizat de echipa  Acasa in Moldova

 

acasatv.md