Ele apar pe piele si dupa ce femeile nasc, iar solutia pentru a le inlatura da mari batai de cap doamnelor. Vergeturile sunt, mai pe romaneste, niste cicatrici care apar atunci cand pielea incearca sa se refaca. Vergeturile pot aparea si din cauze genetice, insa cel mai des acestea apar dupa slabire semnificativa intr-un timp scurt.

 

Vergeturile pot fi indepartate cand acestea au culoarea rosie. Cu timpul, acestea devin albicioase si apoi transparente, ramanand ca niste cute pe suprafata pielii. Aceste ‘santuri’ pot fi indepartate imediat dupa ce apar prin metode naturiste. Atunci cand devin albicioase, singurul mod de indepartare este cel chirurgical, printr-o operatie de intindere si refacere a colagenului.

 

Persoanele care au nascut sau au slabit brusc pot scapa de aceasta problema inestetica. Multe din cremele aflate pe piata nu sunt atat de eficiente pe cum par. Cea mai ieftina varianta se afla chiar in casa ta. Ai nevoie de o lingura de zahar, o lamaie si cativa stropi de ulei de migdale.

 

Zaharul poate fi achizitionat din plicurile care se vand pentru cafele, iar o lamaie nu costa mai mult de 5 lei. Cat despre uleiul de migdale, acesta poate fi inlocuit si cu ulei de floarea soarelui, daca nu ti-au mai ramas cativa stropi.

 

Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci ingredientele intr-un bol pana obtii o pasta omogena. Solutia se aplica pe zona afectata si se maseaza timp ce 5-10 minute. Acest procedeu se repeta de doua ori pe zi, dimineata si seara. In doar doua saptamani vei observa o diminuare a vergeturilor.

 

Atentie! Acest remediu nu este recomandat persoanelor care sunt alergice la vreunul dintre ingredientele de mai sus.


Teotrandafir.com