Craciunul este o sarbatoare care trebuie petrecuta alaturi de familie si de prietenii cei mai apropiati. Pentru aceasta zi speciala trebuie sa ai un look deosebit. Indiferent de momentul zilei, nuantele folosite trebuie sa fie in tendinte
  
 Olesea spune: „Daca petreceti Craciunul in familie, nu e nevoie de un make-up strident. In acest caz, un machiaj lejer este binevenit. Improspatati tenul cu ajutorul unui fond de ten cu acoperire medie, folositi putin blush, aplicati rimel si putin fard de pleoape cu efect sidef in nuante calde. Alegeti un balsam de buze sau un lipstick. Desigur, sprancenele trebuie sa fie modelate corect, pentru ca anume ele dau expresie fetei.”  


 

 

 

 

 

 

 

Bruneta sugereaza: „Daca mergeti la o petrecere, puteti opta pentru un make-up cu accent pe ochi - smokey eyes, cu gene lungi (cu ajutorul rimelului) si buze in nuante nude pentru un aspect mai nobil.”


 

 

 

 

 

 

 

Make-up artista detaliaza: „Daca sunteti la munte e destul sa aveti sprancenele bine lucrate si conturate, tenul proaspat si luminos, cu accentul pe buze.”


 

 

 

 

Sursa foto: instagram.com/sarevolesea

Perfecte