Laura Hawkes a dezvaluit pe contul ei de Instagram toate transformarile prin care a trecut de cand s-a nascut si pana la 25 de ani. Tanara s-a nascut cu buza de iepure, care i-a afectat si forma nasului. Aceasta problema este intalnita la 1 din 700 de copii in Marea Britanie. Aceasta a declarat: “In copilarie nu am simtit ca sunt diferita, dar lucrurile s-au schimbat dupa ce am inceput scoala si baietii au inceput sa rada de mine. Veneam plangand acasa si spuneam ca nu vreau sa ma mai intorc. Imi era rusine de felul in care aratam si am plans mult pentru ca nu eram normala.”.

 

 

La 3 ani medicii i-au operat buza, iar la 10 ani a suferit a doua interventie. Laura si-a operat in toti acesti ani buzele, nasul de 5 ori, maxilarul si a fost nevoita sa poarte aparat dentar pana la 20 de ani. Tanara a hotarat sa isi impartaseasca povestea in mediul virtual pentru a-i ajuta si pe  altii care se confrunta cu aceeasi problema medicala.

 

 

Iti multumesc pentru ca ai postat asta. Prietenii mei au nascut o fetita cu aceeasi problema. Esti o sursa de inspiratie”, “Nu te cunosc, dar mi-ai dat speranta pentru fiica mea de 4 ani care are aceleasi probleme. Iti multumesc!”, “Si eu voi suferi a treisprezecea interventie in curand si abia astept sa vad cum va arata noul meu nas”, sunt doar cateva dintre mesajele postate de cei care se regasesc in povestea ei.

 

 

 

Sursa foto: Google.com; Instagram.com

Perfecte