Raluca Badulescu, Oana Zavoranu si Nico au recunoscut faptul ca apeleaza la acest artificiu estetic, pentru ca scutesc timpul pierdut la coafor.  

 

 

Mereu o prezenta atractiva si cocheta, Raluca Badulescu, jurata emisiunii fashion de peste Prut, “Bravo, ai stil!”, a atras toate privirile luni seara, la prezentarea de moda ”Smart Fashion Gifts by Catalin Botezatu”. Vedeta a povestit ce colectie impresionanta de peruci are acasa. “Este o pasiune pe care o am de foarte multi ani. Am acasa aproximativ 100 de peruci, de diferite culori si stiluri de coafura. Le aduc special din America, Rusia sau Italia. Ele mi-au intregit look-ul si mi-au facut viata mult mai frumoasa. Este fantastic sa poti fi coafata la secunda, imi pun un fond de ten, fard de obraz si putin rimel si sunt fresh. Plus ca parul normal, dupa o anumita varsta, nu mai tine atat de mult din cauza vopselelor si a folosirii intensive a placii. Perucile sunt o salvare si o bucurie in acelasi timp. Cam in doi ani de zile le-am adunat pe toate, dar nu vreau sa ma opresc aici. Cea mai scumpa peruca pe care o am este de 5.000 de euro si este din par natural si o ador.” 

 


 

 

 

 

 

 

 

Iata ca nu este un caz singular, caci Oana Zavoranu a apelat si ea la acest accesoriu. ”Mi-am cumparat din America vreo 150 de peruci, una mai smechera ca cealalta, pentru ca voiam mereu sa vad altceva in oglinda si simteam ca parul altfel, ma face sa fiu mereu alta! La Hollywood este aproape obligatoriu sa ai sute de peruci diferite, ca sa nu faci experiente mereu pe parul tau si sa ai mereu o alta infatisare”, a scris Oana Zavoranu pe Facebook.

 


 

 

Sursa foto: Facebook.com

click.ro