Dupa ce stratul de haine se subtiaza, la vedere ies colaceii de salvare de pe burta si aripioarele de pe solduri. Asa ca femeile se grabesc sa-si faca programari la saloanele SPA, care ofera proceduri pentru o silueta perfecta. Unele cabinete propun programe intregi de slabire, tonifiere si remodelare.

 

 

La salon dupa o silueta perfecta. Asta se grabesc sa faca mai multe femei odata cu venirea primaverii.


“Cei mai multi clienti sunt acum, in sezonul primavara-vara, cand toti se pregatesc sa arate bine in sezonul cald, sezonul de plaja.”, spune Cristina Gorceag, specialist al salonului SPA.

 

Inainte de a trata pacientele, specialistii stabilesc problema. Unele saloane au dispozitive speciale care arata gradul de celulita.

 

Odata stabilita problema, vine si verdictul: “Pentru stadiul tau de celulita, 3-4, trebuie sa faci 18 proceduri de masaj cu vacuum, cateva proceduri de ultrasunet, de la 8 pana la 10 si impachetari in capsula, tot vreo 8-10.”

 

Ultrasunetul este una dintre armele folosite in lupta cu celulita. Acesta ajuta la atenuarea nodulilor, creste elasticitatea tesuturilor si favorizeaza patrunderea in profunzime a cremelor cu efect anticelulitic. O alta procedura eficienta este electrostimularea, care, potrivit specialistilor din salon, poate inlocui exercitiile de fitnes.


“Daca doriti sa va pregatiti de o sarbatoare, se face procedura de 15 minute care se numeste “fast-slim”, timp de 3 zile, ca sa incapeti in rochia dorita. Ea actioneaza ca un corset, iar daca doriti sa slabiti procedura se face 45 de min.”, mai spune Cristina Gorceag

 

Una dintre cele mai raspandite metode anticelulitice este terapia vacuum. Aceasta reprezinta un masaj profund de tip aspiratie, care restabileste fermitatea pielii si reduce aspectul de coaja de portocala. Pentru un rezultat mai bun specialistii recomanda combinarea procedurilor. De exemplu, dupa un masaj vacuum e bine sa urmeze o sedinta in capsula SPA, cu impachetare. Aceasta poate avea la baza namolul, ciocolata sau algele.


„In cazul cand clientul doreste sa slabeasca in kilograme, recomandam procedura de parafango si de electrostimulare in capsula. De exemplu la procedura de parafango clientul poate lasa intr-o singura data 1-1,5 kg din greutate. In cazul in care clientul vrea sa slabeasca in centimetri recomandam stimularea in capsula si masajul cu vacuum.”

 

Intreg pachetul de proceduri recomandat acestei cliente va costa 3000 de lei, iar specialistul i-a promis ca efectele vor incepe sa fie vazute dupa primele 4 proceduri.

 

 

www.protv.md