Are ochii senini ca cerul si parul ca al unei zane din povesti. Prezentatoarea PRO TV, Suada Karkouki, se poate lauda cu o podoaba capilara sanatoasa si stralucitoare. Curiosi de fire am decis sa o intrebam pe Suada care este secretul parului sau superb. Ea ne-a marturisit ca nu si l-a vopsit niciodata, insa adora sa foloseasca masti naturiste. "Nu recurg la foarte multe produse cumparate din magazine. De regula, folosesc masti pe care le fac singura. De exemplu, imi place una din ulei de cocos, miere si ulei de masline.", a marturisit Suada Karkouki pentru perfecte.md.

 

 

 

 

Se pare ca acest par superb, prezentatoarea PRO TV l-a mostenit de la parintii sai. "Ambii parinti se pot lauda cu o podoaba capilara de invidiat. Au parul frumos, des si ondulat, spre marele meu noroc."

 

Sursa foto: Facebook.com

 

Suada prefera comoditatea, asa ca ea a mai spus ca isi prinde parul atunci cand merge la munca. Coafurile sau impletiturile mai speciale le lasa pentru zilele cand iese in oras sau cand este invitata la evenimente mai speciale.

 

"Un par sanatos este un par, in primul rand, ingrijit.", sustine cu multa incredere Suada Karkouki.

Perfecte