Bustul este una dintre cele mai frumoase parti ale corpului unei femei. Multe doamne si domnisoare au fost inzestrate de la natura cu forme de invidiat, insa altele – mai putin... Exista totusi si categoria femeilor care au avut cu ce se mandri candva, iar acum nu mai e ce a fost...  

 

Daca esti total impotriva interventiilor estetice sau poate inca nu esti pregatita pentru o astfel de operatie chirurgicala, specialistul Marina Vlad iti spune toate detaliile despre o procedura minune, care te ajuta sa ai un bust generos.  

 

 

Remodelarea si marirea sanilor prin terapia cu vacuum este eficienta la orice varsta, iar in mod normal, dupa prima sarcina, tratamentul cu vacuum iti restabileste voluptatea sanilor, in proportie de 90 la suta, in cazul in care doamnele nu au avut o scadere brusca in greutate. 

 

Dupa procedura, sanii devin fermi, tonifiati si isi recapata forma naturala. Rezultatele sunt vizibile chiar dupa primele sedinte si dureaza ani, totul depinde de atentia acordata glandelor. 

 

 

 

 

Aceasta procedura este inofensiva! Ajuta la ridicarea naturala a sanilor si la cresterea in centimetri a bustului, dar si la diminuarea vergeturilor. Sunt necesare circa 10-15 sedinte pentru un tratament complet. Stimuland glandele mamare, sporim circulatia si bineinteles ca imbunatatim starea acestora. 

 

 

De aici vine si ajutorul enorm pentru viitoarele mamici. Bebelusii vor fi cei mai fericiti, caci sanii mai sanatosi vor secreta mult mai mult lapte. De mentionat este insa ca aceasta procedura nu se recomanda gravidelor si mamelor care alapteaza!  

 

 

„Evitati solarul! Efectele negative apar brusc, atunci cand nici nu te astepti, uneori dupa sarcina, alteori dupa slabire, alteori fara un motiv anume, sanii (respectiv pielea) arata tot mai rau si atunci e prea tarziu ca sa mai intervii cumva. Toate aceste lucruri explica faptul de ce suntem pe primul loc in Europa la cancerul de san.”, a speciaficat Marina. 

 

 

Sursa foto: Google.com, Facebook.com

Perfecte