Cine nu iti doreste o privire patrunzatoare si gene dese, perfecte, fara a aplica mereu mascara? Daca ti-ai dorit sa acest lucru si ai optat pentru extensiile de gene, trebuie sa cunosti mai multe lucruri, atat despre ingrijirea lor, cat si despre ce ustensile trebuie sa eviti.

 

 

1. Evita apa in primele 24 de ore

 

Nu, nu trebuie sa stai departe de apa din toate punctele de vedere, ci doar sa feresti ochii, implicit, genele. Daca trebuie sa te demachiezi, foloseste dischetele demachiante sau servetele si evita zona ochilor. Este bine sa eviti si dusul, deoarece este usor sa uiti ca nu trebuie sa te apropii de apa in zona ochilor, asa ca alege sa te relaxezi mai bine facand o baie cu spuma.

 

 

2. Foloseste apa calduta

 

Dupa 24 de ore poti spala si zona ochilor, insa foloseste mereu o apa calduta, nu foarte fierbinte. Daca apa va fi prea calda risti chiar ca adezivul sa se topeasca. in plus, este indicat ca intotdeauna sa ai o temperatura medie, deoarece apa fierbinte usuca pielea.

 

 

3. Nu folosi produse pe baza de ulei

 

Fereste-te de produsele pe baza de ulei. Fie ca este vorba un demachiant bifazic, de fond de ten, eyeliner sau mascara, uleiul nu trebuie sa se afle in contact cu genele tale. acest ingredient poate distruge legatura dintre gene, slabind practic puterea adezivului. asadar, evita aceste produse daca nu vrei ca minunatele tale gene sa dispara dupa o zi.

 

 

4. Nu folosi mascara rezistenta la apa

 

Presupunem ca motivul pentru care ai petrecut doua ore la salon pentru a-ti pune genele a fost dorinta ta de a avea gene perfecte, fara mascara, asadar de ce ai folosi una? Daca genele au inceput sa cada si mai ai cateva zile pana vei merge la inlocuirea lor, este ok, insa alege intotdeauna o varianta fara ulei, care sa nu fie rezistenta la apa.

 

 

5. Renunta la clestele pentru gene

 

Fereste-te de clestele pentru gene. Nu vrei sa le rupi, asadar ar fi mai bine sa le lasi forma naturala, mai ales ca, daca sunt aplicate corect, acestea sunt destul de curbate.

 

 

Sursa foto: Google.com

Elle.ro