Sondajul a fost realizat pe internet, in perioada 6 — 9 iunie in Italia, Spania, Franta, Germania, Olanda, Marea Britanie, SUA si Canada pe un esantion de 1.000 de femei cu varsta de peste 18 ani din aceste tari.

Un procent de 49 % dintre femeile din Spania au declarat ca si-au scos sutienul cel putin o data pe plaja, urmate de cele din Germania (41 %) si Olanda (35 %), potrivit acestui studiu realizat de site-ul pornografic francez PLAISX.
Spania ocupa primul loc si in ce priveste femeile care au recunoscut ca au practicat nudismul macar o data in viata (25 %), urmata de Germania (21 %) si Olanda (13 %).

 

Cele doua tari nord-americane ocupa ultimele doua locuri ale clasamentului, cu doar 11 % dintre femei care au recunoscut ca au facut 'topless' si 7 % in cazul celor care au practicat nudismul.
Aceasta diferenta fata de femeile din Europa este 'logica', potrivit Ifop, si se datoreaza 'legislatiei mai restrictive' din Canada si SUA, unde 'goliciunea integrala tinde sa fie asociata cu sexul'.
 

 

Sursa foto: Google.com

A1.ro