Din fericire, exista mai multe modalitati de indreptare, care nu dauneaza si poate chiar sa va faca parul mai puternic. Incepeti prin schimbarea samponului si produselor de par pe care le utilizati. O data sau de doua ori pe saptamana, utilizati o masca de indreptare pe parul dumneavoastra, pentru a-l hidrata.

 

 

Cum sa-ti indrepti parul fara sa folosesti placa

 

1. Utilizati sampon si balsam pentru par drept. aceste produse sunt formulate pentru a hidrata puternic si a reda stralucirea podoabei capilare.

 

2. Utilizati un prosop de absorbtie suplimentara. Deoarece doriti sa evitati utilizarea caldurii pe parul dumneavoastra, este important sa obtineti maximum din uscarea cu ajutorul prosopului. In loc sa utilizati orice prosop vechi, investiti intr-un prosop de absorbtie suplimentara, cum ar fi un prosop din microfibra. aceste prosoape sunt concepute pentru a absorbi umiditatea.

 

3. Rafinati-va tehnica de uscare cu ajutorul prosopului. Este important sa fiti blanzi atunci va stergeti pe cap, deoarece frecarea parul intr-un mod brutal poate provoca ruperea varfurilor. Tineti prosopul absorbant suplimentar in jurul varfurilor parului pentru a absorbi umezeala si pentru a va descurca usor parul.

 

4. Daca folositi uscatorul, selectati functia de aer rece. suflarea parului cu aer cald nu este numai daunatoare pentru parul, dar il si incurca.

 

5. Periati parul pana se usuca. Daca nu doriti sa utilizati uscatorul sau prosopul, continuati sa il periati pana cand se usuca. Periajul ajuta la separarea parului si indepartarea umiditatii. Periajul incurajeaza indreptarea, deoarece trage usor parul si il ajuta sa nu se onduleze ca de obicei.

 

6. Utilizati un produs de netezire. Odata ce parul este aproape uscat, utilizati o crema de par, pentru a-l descurca. Incercati sa gasiti un produs care contine un agent natural de netezire, cum ar fi uleiul de cocos sau uleiul de jojoba.

 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com