Moda, frumusete, social media, cultura pop, toate cultiva acelasi efort. Iar efortul este un privilegiu pe care nu oricine si-l poarte permite. Si nu este absolut nicio rusine in a admite faptul ca depui efort in munca pe care o faci.

 

1. Stapaneste zambetul - Ceea ce face o poza  intr-adevar buna este acea captura in care te uiti departe si aparent esti fotografiata in timp ce razi de mama focului. aceasta metoda nu presupune un ras pe bune.

 

2. Locatia este cheia - Sa arati dragut reprezinta doar jumatate din ceea ce inseamna o fotografie „plandid” reusita. Cum ramane cu acel decor splendid? Cateva fundaluri care functioneaza intotdeauna: pereti din caramida, picturi murale sau orice altceva care indica faptul ca sunteti pe acoperis. Dar, magia reala se intampla atunci cand observi un colt neobisnuit si vezi potentialul din el. Cum ar fi acest troleu abandonat, ruginit si rupt, din Brooklyn.

 

3. Fotografiile in miscare – Trebuie sa continuati sa va miscati incontinuu pentru a obtine cea mai buna captura. Iata o serie de fotografii in care incercam sa fac o fotografie in miscare pe tema „sunt la Coachella.

 

 

4. Fa ceva cu mainile! – Acesta este un tips pe care l-am invatat de la un prieten cand incercam sa fac o fotografie la un perete si simteam ca lipseste ceva. Cand mi-a inmanat ochelarii de soare supradimensionati mi-a zis sa ma prefac ca ii pun pe cap. Privind inapoi la celelalte fotografii „plandid” am observat ca miscarea mainilor este un aspect comun. asasdar, jucati-va cu parul, cu manecile gecilor, tineti o bautura, aplicati un  ruj etc.

 

5. Ghideaza-ti fotograful – Cand faci poze singur, este una, insa cand dispur de un fotograf, trebuie sa il ghidezi. Eu merg atat de departe, incat merg in locul lor, incadrez fotografia si le spun exact cum trebuie facuta poza. De asemenea, le sugerez sa faca cel putin 50.000 de poze. Care conduce la urmatorul punct.

 

 6. E un joc de numere – Chiar si topmodelul Rosie Huntington-Whiteley  admite faptul ca este nevoie de 100 de incercari pentru a obtine un selfie care sa ii placa. Ceea ce inseamna ca oamenii normali, ca noi, au nevoie de chiar mai mult de atatea.

 

 

 7. Ia-ti un prieten cu care sa te pozezi – Indiferent de felul in care a fost fotografia realizata, incluzand un prieten va face poza „plandid” sa fie mai organica. Aici, eu si prietena mea cea mai buna ne prefaceam ca ne relaxam in timp ce bem ciocolata calda intr-o cabana de ski. Am aranjat pana si pernele.

 

8. Cand esti in dubii, priveste in jos – Exista un meme in acest moment referitor la pozele lui Kylie Jenner („ce a pierdut Kylie Jenner”), dar privirea in jos este intotdeauna o optiune puternica.

 

9. Aminteste-ti sa nu o iei prea in serios – La urmare urmei, la finalul zilei instagramul nu este o viata reala. Este o platforma unde doar estetica conteaza, asa ca nu o luati prea in serios.

 

 10. Si..nu in ultimul rand, faceti loc si pentru poze reale, in care sunteti bucurosi pe bune – De multe ori, sunt chiar mai bune decat cele false. Zambete adevarate!

 

 

 

Sursa foto: Google.com

verdict.ro