Valeria Vornicescu este modelul care ne-a reprezentat tara la concursul international de frumusete „ Miss New WORLD 2018”, organizat in Turcia, in perioada 30 aprilie - 7 mai. A cucerit cu frumusetea chipului sau angelic, dar si a corpului senzational. Juratii au ramas placut surprinsi de prestatia moldovencei, astfel, aceasta a reusit sa se afirme si sa ajunga in TOP 5, avand parte de o competitie apriga, deoarece in totalitate erau 20 de participante, reprezentante a diferitor tari. S-a intors acasa cu titlul „Miss Fotomodel”, lucru care a surprins-o, dar si a motivat-o sa munceasca si mai mult si sa ajunga si mai departe. 


 

Despre etapele concursului, Valeria spune: „Zilnic aveam cate 2 repetitii, dimineata si la amiaza, printre care si fitting-uri, deoarece ne pregateam pentru show-ul care urma sa fie seara.  Am avut 3 probe: costum popular, proba bikini si proba rochiilor de seara.”

 

 

„Avand o experienta in spate nu am intalnit dificultati, insa, sa stai pe tocuri zilnic era destul de obositor. Am ramas cu impresii frumoase si am trait momente unice, deoarece impreuna cu noi erau interpreti precum: Mot, Antonia, Denis Cleaver, Vremea i steklo, Olga Romanovkaia si altii,” a adaugat modelul. 

 

 

Moldoveanca se declara norocoasa de participarea la acest concurs, pentru ca: „Am avut oportunitatea de a ma filma intr-un spot publicitar pentru un brand renumit din Turcia care produce tinute din denim.  De asemenea, m-am filmat in videoclipul lui Filatov & Karas,” a marturisit aceasta. 

 

 

 

Sursa foto: facebook.com/V.Valerica

Perfecte