Retrasa din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu isi vede de viata ei departe de ochii curiosilor. Chiar daca nu mai apare atat des in public, vedeta este foarte preocupata de felul in care arata. Voluptuoasa bruneta s-a operat in mare secret, conform click.ro. Aceasta s-a lasat pe mana medicului estetician Calin Dobos, cel care se ocupa de foarte mult timp de ea. Interventia estetica la care a fost supusa Nicoleta Luciu a durat patru ore. Bruneta a venit la Bucuresti saptamana trecuta pentru a se opera. Interventia a fost una mai complexa.  
                   
          
                             
                               
        
"Operatia a fost foarte grea. Nu ma asteptam sa dureze atat, dar sunt fericit ca rezultatul este pe masura asteptarilor pacientei", a explicat dr. Calin Dobos, medicul care a operat-o pe actrita. 
          
              

 

                                                    
   
     
                                      
Cel mai probabil Nicoleta Luciu a scapat ori de grasimea acumulata in zona abdomenului si a coapselor prin lipoaspiratie ori este posibil ca ea sa fii renuntat definitiv la implanturile cu silicon, de pe urma carora s-a tot plans in ultimii ani de dureri acute de spate.     
                   
                
                       
                             

 

 

 

 

De ceva vreme, Nicoleta Luciu a renuntat la viata din Bucuresti si s-a mutat la Miercurea Ciuc, impreuna cu partenerul ei de viata, Zsolt Csergo, si cei patru copii ai lor. Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo sunt foarte dedicati celor patru mostenitori ai lor: Zsolt Junior si tripletii Kim, Karoly si Kevin.  
                              
                     
                                     

 

Sursa foto: Google.com

libertatea.ro