Opteaza pentru un machiaj indraznet, in culori puternice si texturate.

 

1. Saizecist. Grafismele care se poarta de ceva sezoane incoace, alaturi de gene incarcate de mascara sau suplimentare cu diverse artificii.

 

 

2. Punk. Noul machiaj punk se realizeaza cu nuante de ruj de la burgundy la negru, smokey eyes si accesorii metalice.

 

 

 

3. Gene colorate. Una dintre revelatiile acestui sezon este mascara colorata, asa ca nu ezita sa-ti imbraci genele in nuanta ta preferata.

 

 

4. Artzy. Machiajul artzy a devenit mainstream, iar cu o doza de curaj poti purta un machiaj cu gliter in acest stil. 

 

 

5. Strobing. Daca contouring-ul a devenit passe, atunci strobbing-ul este trendul care ne imbie sa folosim iluminatoare pentru a ne accentua trasaturile, este inca pe val. 

 

 

6. Mono. Este foarte hot, machiajul mono, realizat cu o singura nuanta de fard, mai ales ca aceasta varianta e si extrem de practica pentru un kit de fard minimalist. 

 

 

7. Mai multa culoare. Sprancene colorate? De ce nu? Le poti nuanta intr-un ton ce iti complimenteaza machiajul, precum perechea violet-argintiu. 

 

 

8. Gene Maxi. "Ochii de papusa", cu gene super-incarcate de mascara sunt una dintre cele mai iubite tendinte ale sezonului. Pentru a obtine acest efecte, pudreaza-ti genele inainte de a le imbraca cu tus. 

 

 

9. Accente metalice. Ofera privirii tale luminozitate si un strop d emagie, folosind pigment argintiu in coltul intern al ochiului. 

 

 

10. Fluo. Daca pana acum nuantele fluo se purtau doar vara, acum ne putem bucura de culori vii si acide chiar si atunci cand termomentul indica mai putine grade decat ne-am dori.

 

 

Elle.ro