Desi are cateva zile de cand este la Chisinau, Nata Colesnic a reusit sa excite imaginatia barbatilor, facand publice doua imagini provocatoare, una in care se saruta pe gura cu cea mai buna prietena a sa, Tany Vander, si o imagine hot din cadrul unei sedinte foto.

 

 

Femeia de afaceri a fost protagonista unei sesiuni foto extrem de fierbinti, astfel, perfecte.md a aflat ce a determinat-o sa o realizeze: "Este o sedinta altfel. Pentru ca am renascut ca pasarea Phoenix si am prezentat-o pe noua Nata Colesnic.".

 

 

Tanara face parte din categoria femeilor care starneste usor fanteziile barbatilor. Intrebata daca a pozat nud in fata obiectivului vreodata, aceasta a raspuns: "Sunt curajoasa atat cat imi permite sufletul meu. Nu am realizat nicio sedinta foto nud, insa daca as avea o astfel de provocare, as analiza totul pana in ultimul detaliu.".

 

Desi nu este model, Nata Colesnic arata fabulos. Ea a reusit sa castige lupta cu kilogramele in plus si sa-si sculpteze cu grija corpul: "Nu e un secret cum am reusit, prin alimentatie si sport moderat. Dar dupa lupta indelungata cu kilogramele, azi ma pot lauda cu un metabolism accelerat si devenit aliat bun in silueta mea!".

 

 

 

Sursa foto: Arhiva personala / Nata Colesnic

Perfecte