Socul mare a fost, intr-adevar, aparitia ei de la Fox News. 100% blonda si, in consecinta, complet schimbata. E corect ca, uneori, camerele de filmat pot induce in eroare, accentuand unele tonuri sau unele deficiente ale tenului, insa de data aceasta nu prea a fost loc de indoieli. Melania Trump chiar s-a facut blonda.

 

 

 

Gurile rele nu s-au putut abtine sa nu observe ca, in felul acesta, Melania s-a alaturat unui numar impresionat de persoane apropiate presedintelui american, care impartasesc aceasta culoare a parului: fiica sa, Ivanka, fiii sai, fostele sotii, controversata Stormy Daniels, dar si toate prezentatoarele de la Fox News, considerata televiziunea de casa a lui Trump.

 

 

 

 

 

 

Se pare insa ca aceasta nuanta i s-a parut prea mult Melaniei, care si-a rugat hair-stilistul sa mai adauge cateva suvite satene pentru cea mai recenta a apritie, la spitalul National pentru Copii din Washington, unde le-a citit micilor pacienti, continuand o traditie inceputa de Bess Truman in urma cu mai bine de 60 de ani.

 

 

Sursa foto: google.com 

okmagazine.ro