Dianna Stan are doar 20 de ani si este studenta la facultatea de biomedicina si cosmetologie. Tanara este extrem de pasionata de machiaj si nu-si imagineaza o zi in care sa nu tina pensula in mana. Este make-up artist si specialist in stilizarea sprancenelor si le ajuta pe femei sa aiba mai multa incredere in sine. 

 

 

 

 

 

Este convinsa ca: "Machiajul este cel mai bun aliat al unei femei, atata timp cat acesta i se potriveste perfect. Pentru mine, frumusetea inseamna inspiratie, motivatie si foarte multa munca."

 

 

 

 

Daca anul trecut, era in voga tehnica de contouring destinata in special fotografiilor, filmelor si a lucrurilor de acest gen, aceasta a disparut treptat. Dupa tehnica  contouring isi face aparitia iluminatorul, un produs ce NU trebuie sa lipseasca din trusa make-up artistilor cat si a amatoarelor. Putin in obraji, pe nas, pe arcul lui Cupidon sau oriunde vrei sa iti iluminezi zona.

 

 

 

Cand vine vorba de machiajul de zi, acesta trebuie sa aiba doua caracteristici majore: sa fie discret si sa aiba aspect natural. Cel mai renumit si mereu vogue este smokey eyes care arata foarte senzual, si elegant si care, cu siguranta, poate fi purtat ca si machiaj de zi, dar in culori mai pale.

 

 

 

 

 

 

De asemenea, machiajele cu auriu sunt foarte abordate, creandu-se o variatie de straluciri pe fata. Poti opta pentru un astfel de trend seara, cand poti asorta culoarea ochilor cu un ruj mai inchis, iar ziua cu un ruj nude, care sa nu atraga atentia foarte mult.

 

 

 

 

Anul 2018 vine cu tendinta de a renunta la culorile extravagante. Renunta la culorile neon si cele electrice deoarece nu avantajeaza pe nimeni.

 

Primavara aceasta se poarta tenul luminos si radiant. Nu trebuie sa ai un machiaj complex al ochilor, ci pur si simplu sa iti  evidentiezi cele mai inalte puncte de pe fata cu ajutorul iluminatorului. De asemena din trusa ta, in primavara  acestui an, nu trebuie sa lipseasca rujul rosu - este o piesa clasica in machiaj, dar acum reprezinta alegerea perfecta pentru un machiaj simplu si natural. Am mentionat anterior ca sezonul acesta se poarta look-ul natural, iar rujul rosu este exact pata de culoare de care aveam nevoie.

 

 

 

Daca tot naturaletea este in voga, primavara aceasta va recomand fardurile mov si roz pal, aceastea sunt potrivite pentru tranzitia dintre anotimpurile reci si cele calde, dintre iarna si primavara. Fardurile in nuante de mov si roz complimenteaza orice nuanta de ten, de la cele mai deschise, pana la cele mai inchise, indiferent de culoarea ochilor.

O aparentie lipsita de culori te va face intotdeauna mai naturala si mai simpla, atragand multe priviri.

 

 

 

"In 2018 nu uita sa porti ceea ce te face sa te simti bine!"

 
  

 

Sursa foto: Arhiva personala

Perfecte