Make-up artista Dianna Stan ne-a dezvaluit cateva sfaturi pentru un machiaj perfect de toamna:

 

 

 

Anul acesta, punem accent pe frumusetea naturala, cat si cea provocatoare. Spre deosebire de machiajul de vara, usor, luminos, o iluzie de no-make-up make-up, tendintele de machiaj pentru aceasta toamna inclina spre extravagant: o atingere de fard vibrant pe pleoapa, un ruj imperfect visiniu pe buze si pigmenti metalici ce au dominat toate fetele prin stralucire.

 

 

 

Pentru ochi, paleta de machiaj a sezonului rece include si culori calde, metalice, de auriu, cupru si bronz, dar si nuante pictate de argintiu si crom. Daca preferi culorile mate, inspira-te direct de pe podium si combina o nuanta colorata de albastru sau oranj pe pleoapa superioara cu un fard negru smoky pe linia genelor de sus.

 

 

 

 

 

In acest sezon, buzele de nuante rosu inchis, sangeriu au parte de un machiaj in straturi pentru un efect ombre – contur, apoi ruj in aceeasi nuanta, urmate de unul sau chiar doua nuante de fard, mai deschis in centru si mai inchis spre exterior. Pentru cele ce prefera un plus de stralucire, clasicul gloss a revenit in tendinte.

 

 

 

 

 

 

Cat despre ten, machiajul se inspira din anotimp. Tendinta acestui sezon cuprinde nuante de blush care imita culoarea naturala a obrajilor expusi vremii reci, pudra bronzanta mata, folosita in loc de blush. Iluminarea punctelor de pe fata ce sunt atinse de lumina, pentru un finish natural, dar stralucitor.


 

 

 

Alege sa porti un machiaj de inspiratie vintage, cu nuante de roz pudrat in toate iteratiile sale: blush, fard, ruj si gloss. Combina nuante de liliachiu cu funchsia si roz aprins pentru un look vibrant, de seara. Pentru a fi frumoase, optati pentru simplitate si naturalete. 

 

Perfecte