Irina s-a nascut pe 1 martie 1969, in satul Cojusna, raionul Straseni. Familia Bivol are patru copii – trei fete si un baiat ‒ Anatol, fiind cel mai mare, iar Irina fiind al treilea copil.  

 

 

Astazi este una dintre cele mai apreciate interprete de la noi, insa afla ca muzica a aparut pe neasteptate in viata ei. Irina a studiat pictura la Liceul Republican de Arte „Igor Vieru”, dar din copilarie participa la concursuri, canta la serbarile scolare. Astfel, mai apoi, a hotarat sa-si lege destinul de muzica, a absolvit mai intai Colegiul „Stefan Neaga”, iar mai tarziu, Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice, clasa maestrului Teodor Zgureanu. Artista a debutat in lumea muzicii in cadrul formatiei „Fagure” din care mai faceau parte Ricu Voda si Anatol Bivol.  

 

Lansarea duetului Fratilor Irina si Anatol Bivol, a avut loc la sfarsitul anului 1990, de Revelion cu melodia „Florile dragostei”, care a devenit practic imediat slagar. Muzicienii se bucura de un mare succes pana in prezent.  

 

 

Interpreta s-a casatorit la 20 de ani,  peste 4 ani a nascut-o pe Kataleya, singura ei fiica, iar la 27 de ani a divortat.  

 

 

Irina si Kataleya Popovici arata extraordinar, asa ca par a fi mai mult doua prietene sau doua surori, decat mama si fiica. Desi e dintr-o familie faimoasa, Kataleya evita lumea mondena. Totusi, in toamna anului 2017, satena a accepta in premiera sa apara la TV, fiind invitata, impreuna cu mama ei, la O Seara Perfecta.  

 

 

Chiar daca a crescut in aceasta lume, a artistilor, a reflectoarelor, Kataleya a marturisit de ce nu prefera sa apara in fata camerelor de luat vederi: „Este fobia mea de mic copil.” Ce alte detalii interesante au povestit fetele atunci, vezi aici.  

 

 

Irina este nu doar o mama de invidiat, ci si o bunica exemplu. Fiica ei, Kataleya, s-a casatorit la 21 de ani si are un baietel – Dominic, de 3 ani.  

 

 

 

 

 

 

Cu siguranta, multi sunt cei care nu cred, insa da, in aceasta primavara, cantareata implineste 50 de ani. Te intrebi care e secretul ei? Intr-un interviu mai vechi, realizat in studioul serilor perfecte, interpreta a impartasit cateva dintre secretele ei de frumusete: „La sala de forta merg mai mult de 15 ani. Niciodata nu am tinut cure de slabire, mananc tot ce vreau..."  

 

 

Amintim ca duetul Fratii Bivol se mandreste cu o experienta de aproape 3 decenii in lumea muzicii! Cea mai recenta realizare din cariera muzicienilor este lansarea videoclipului – Cartea vietii. Productia muzicala reprezinta o colaborare intre Anatol Bivol, care a scris melodia si Pavel Chirilenco, alaturi de Adrian Sandu, care sunt autorii versurilor. 

 

 

La multi ani, Irina Bivol!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com


Perfecte