Cu o cariera de peste 30 de ani, actrita iconica Julia Roberts a purtat aproape toate culorile in materie de par si toate au aratat perfect. Ea a facut senzatie cu parul rosu in filmul Pretty Woman, a fost bruneta multi ani si, pana de curand, a avut un blond perfect. 

 

 

Saptamana aceasta, insa, superstarul de la Hollywood a mai adaugat o nuanta pe lista ei, debutand la o emisiune TV cu un neasteptat roz-deschis. Se pare, asadar, ca actrita Julia Roberts nu e deloc o conservatoare, asa cum multi ar crede despre ea. 

 

 

Dar, in timp ce transformarea ar putea parea o alegere perfecta, parul roz este, de fapt, rezultatul costumului actritei de Halloween. Explicandu-i noul look lui Kimmel, Julia Roberts a recunoscut ca a fost, de fapt, rezultatul intarziat al costumului ei de Halloween. 

 

 

 

„Am fost un flamingo”, a dezvaluit actrita. Julia a mai marturisit ca se astepta ca vopseaua sa se clateasca imediat, dar si-a dat seama ca va mai ramane ceva timp cu acele suvite. Din fericire, nimeni nu a observat cum ca ceva ar fi in neregula cu parul ei, iar nuanta roz ar putea fi chiar o optiune pe termen lung.

 

 

 

Sursa foto: Google.com


verdict.ro