Pentru Jennifer Aniston, hair stilistul Chris Millan este cel mai bun din business si cel responsabil pentru coafura sa din serialul "Prietenii tai", care a devenit semnul distinctiv al personajului Rachel. 

 

 

Recent, in cadrul galei InStyle Awards din Los Angeles, Aniston  vorbit cu afectiune despre prietenul si stilistul ei de atatia ani, Chris Millan: "Cand pleci din salonul lui, te simti frumoasa, te simti sexy, te simti vie”, a spus actrita, care i-a inmanat trofeul Hairstylist of the Year prietenului ei. ”Apoi te simti aiurea pentru ca nimeni altcineva nu are abilitatea de a face ceea ce face Chris cu parul tau”

 

 

Actrita si-a amintit si felul in care s-a simtit dupa ce a aparut prima oara cu tunsoarea care a facut-o celebra, in serialul ”Prietenii tai”. 

 

”Obisnuiam sa ii spun parul lui Rachel pentru ca aveam aceasta... coafura care era uimitoare, iar apoi ma trezeam cu un mop ciufulit pe cap pentru ca habar nu aveam cum sa imi aranjez parul tuns in acest fel”, a marturisit ea. 

 

 

”Nimeni nu stie sa faca ceea ce face Chris. Mi-am dat seama ca asta se numeste sa-ti securizezi slujba”, a glumit ea.  

 

La randul sau, McMillan a explicat cerintele pentru coafura ”Rachel”. ”Este o tunsoare simpla, dar are nevoie de retusuri regulate pentru a mentine aspectul ingrijit. Este mult de lucru la coafura, nu este un stil de genul ma spal pe cap, ma usuc si asta este tot. Pentru a defini toate acele forme, trebuie sa folosesti un uscator de par si o perie rotunda. Daca nu esti genul de femeie careia sa-i placa sa investeasca in parul ei, nu este tunsoarea potrivita pentru tine”, a adaugat stilistul lui Jennifer Aniston.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte