Modelul de 21 de ani a dezvaluit unul dintre secretele ei de frumusete. Astfel, crema ei de fata preferata, care costa 1400 de dolari, este infuzata cu propriul ei sange. 

 

”Sunt obsedata de ingrijirea pielii. Cand calatoresc, pielea mea are nevoie de hidratare - de aceea folosesc toate produsele lansate de medicul dermatolog Barbara Sturm”, a marturisit Baldwin publicatiei PopSugar.

 

 

 

 

Nu numai ca adora toate mastile si serurile de intinerire, dar a investit in propriul MC1 Blood Moisturizer, care costa mai bine de 1400 de dolari: ”Ador crema aceea ciudata cu sange”, a spus Baldwin. ”Mi se pare fascinanta si isi face efectul promis. Cand e vorba despre stiinta ingrijirii pielii, sunt cea mai informata, de aceea, pentru mine, aparitia unei astfel de creme mi se pare senzationala”.

 


 

Pentru producerea acestei creme este nevoie de o programare in persoana la medicul dermatolog mentionat mai sus, astfel incat acesta sa recolteze sangele, sa separe plama, sa o tina intr-un mediu controlat pentru a-i potenta presupusele proprietati vindecatoare, apoi sa o insereze intr-o crema pe baza de unt de shea. Aparent, crema hidratanta cu plasma sanguina reduce inflamatiile si stimuleaza vindecare tesuturilor, desi nu exista studii extinse care sa probeze aceste teorii.

 

 

 

Sursa foto: google.com

perfecte.ro