La 37 de ani, Cristina Rus poate concura cu orice adolescenta. Are un trup de invidiat, desi este mama a doi copii. Aceasta a devenit cunoscuta cand s-a lansat in trupa Blondy alaturi de Andreea Banica. Din pacate, trupa s-a destramat in 2004. Andreea Banica si-a construit o cariera solo de invidiat, insa Cristina Rus nu a avut acelasi noroc.

 

 

 

 

Dupa separarea profesionala de Andreea Banica, Cristina Rus a urmat si ea o cariera solo, dar apoi a aparut din ce in ce mai rar in lumina reflectoarelor. Este concentrata pe familia pe care o are. Este mamica a doi copii, Dragos si Cristina- Maria.

 

 

 

 

 

Cristina Rus si sotul ei, Dragos Bilteanu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la noi si desi milionarul a avut probleme cu legea, fosta interpreta a fost alaturi de acesta in cele mai grele momente. Sotul Cristinei Rus a fost arestat, in 2014, dupa ce a fost acuzat de delapidare, spalare de bani si manipularea pietei de capital, si a stat cateva luni bune dupa gratii. In 2015, Dragos Bilteanu a fost eliberat si s-a intors la familia sa.

 

 

 

 

Se pare ca cele doua colege de trupa au pastrat legatura si se inteleg foarte bine chiar daca nu mai canta impreuna de ani de zile. Cristina si Andreea Banica se revad de fiecare data cu drag si povestesc despre momentele petrecute impreuna, fie la evenimente, fie la concertele pe care le aveau.

 

 

Sursa foto: Instagram.com

viva.ro