Machiajul poate face minuni. Este uimitor cat de mult poate schimba aspectul fizic al unei femei. Vrei sa stii cum poti arata impecabil, datorita unui machiaj realizat doar cu produse cosmetice BIO? Suna intrigant, nu-i asa? Atunci, esti asteptata sambata la inaugurarea celui de-al treilea magazin "Antos - cosmetica naturala".

 

 

Echipa "Antos" a pregatit deja toata linia decorativa BIO, inclusiv produse noi si calitative, aduse direct din laboratorul din Italia. Eugenia Gilca, make-up artist cu renume la noi in tara, te va invata cateva secrete si trucuri de frumusete. De exemplu: cum sa te machiezi profesionist, ca sa obtii in cateva minute un machiaj de invidiat, realizat cu produse sanatoase.

 

 

Esti asteptata cu drag in aceasta sambata - 1 decembrie, in incinta mallului Sun City, la etajul I, magazinul "Antos - cosmetica naturala", cu nr. 1105, str. A. Puskin 32, incepand cu ora 12:40 - 15:00. In cazul in care vrei sa fii tu modelul care sa simta pe propria piele calitatea si textura produselor, deschide linkul de AICI

 

 

Sursa foto: Arhiva personala

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte