O vizita la Muzeul Frumusetii o sa te lase cu impresii parfumate. Aici vei afla istoria unor produse cosmetice, modul lor de preparare, precum si curiozitati si sfaturi utile in materie de frumusete. In acest rai al femeilor, ochii iti fug de la un stand la altul. 

 

 

Pe langa vinul bun care a devenit o carte de vizita a tarii noastre, acest muzeu este o dovada ca in Moldova exista si o istorie in industria frumusetii, iar produsele locale sunt demne de toata increderea. 

 

 

In acest muzeu nu doar te poti plimba printre rafturi frumos mirositoare, ci ai ocazi sa vezi cu proprii ochi cum se produc cosmeticele si chair sa participi in procesul de elaborare al acestora. In laboratorul frumusetii devii un adevarat chimist. Orice vizitator al muzeului poate sa treaca un test parfumeric. 

 

 

Urmatorul test este unul focus-grup, cu care se testeaza produsele care inca nu au aparut pe piata: “Fiecare vizitator al muzeului frumusetii devine membru al clubului creatorilor de cosmetice respectiv testam cinci variante ale unui produs cosmetic si in fine vom alege cel mai placut produs.”, a spus Lilia Tatarciuc, manager marketing. 

 

 

Afla ce lucruri interesante mai poti face acolo, dar si cand poate fi vizitat acest muzeu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Surs foto: Google.com

Perfecte