Se spune ca trebuie sa te simti tu insati in ziua nuntii tale. Si daca in viata de zi cu zi iti place sa porti pe unghii un anumit design, atunci in ziua nuntii nu ar trebui sa alegi un model care sa difere mult – doar putin mai elegant. In ceea ce priveste forma unghiilor, aceasta trebuie sa fie cat mai practica, sa nu te incomodeze, mai ales ca ai atatea lucrurile de facut in ziua respectiva. Iar cand vine vorba de culori, cele mai potrivite ar fi nuantele pale: alb, crem, bej sau roz. 

 

 

1. Model stelar – daca esti o mireasa obsedata de zodiac, iti recomandasa incerci o manichiura intr-o nuanta pala cu elemente din constelatie.

 

 

 

2. Alb si arginti– daca nuantele metalice sunt o culoare pe care s-a pus accentul la nunta ta sau la rochia de mireasa, foloses-te de aceastaocazisa adaugi putin fler unei manichiuri albe simple.

 

 

 

3. Mix subtil de culori – o baza roz-nude, cu linii extrem de fitrasatsi misubtil de culori arata extrem de elegant si totodata special.

 

 

 

4. Noul „french” – va sugerasa renuntati la clasica manichiura french in favoarea acestei versiuni: o baza roz-piersica cu o dunga roz-auriatat de subtire incat doar partenerul tau o va putea vedea.

 

 

 

5. Perle – perlele in miniatura sunt un plus perfect pentru orice manichiura de mireasaispeciaacest mesaj de pace, transmis de catre artista Betina Goldstein.

 

 

 

6. Arta cuticulelor – acest model se refera la evidentierea zonelor in care atrebui sa fie cuticulele cu sclipici auriu, iar dedesubt o baza roz-nude.

 

 

 

7. „Polka Dots” – daca esti in cautarea unei manichiuri nude, dar cu putina personalitate, incercati sa adaugati celebrele puncte „polka”.

 

 

 

8. ”Flori de portelan” – un model modern floral care da impresia unor elemente 3D, pe o baza mata.

 

9. Ombre – daca nu poti hotari asupra unei singure culori, poti opta pentru modelul ombre alb-albastr-auriu.

 

 

 

10. Dungi albe – probabil cel mai simplu model pe care il poti face si singura: benzi albe pictate pe clasicul lac de unghii transparent.

 

 

 

Sursa foto: google.com

verdict.ro