In plus, trebuie mentionat faptul ca este un produs natural. Daca o tii in casa, te poate ajuta in numeroase moduri. Afla cum poti folosi vaselina in rutina de frumusete.

 

1. Te ajuta sa indepartezi punctele negre de pe nas. Aplica vaselina pe nas, dupa aceea acopera pielea cu o folie, timp de 10 minute. In acest timp, pielea ta se va inmuia. Dupa ce indepartezi folia, vei sterge vaselina de pe nas, dupa care poti indeparta punctele negre. Ai grija sa nu iti provoci rani. Este indicat sa ai servetele umede pe degete cand indepartezi punctele negre de pe nas.

 

2. Vaselina poate tine locul demachiantului. Daca nu ai la indemana demachiant, poti folosi si vaselina. Va indeparta chiar si machiajul puternic.

 

3. Ajuta parfumul sa persiste mai mul timp. Daca aplici vaselina pe piele, in zona in care te dai cu parfum, acesta va persista o perioada mai mare de timp.

 

4. Trateaza calcaiele crapate. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici vaselina pe calcaie seara, inainte de culcare. Dupa aceea incalta o pereche de soseste si poarta-le intreaga noapte. A doua zi, calcaiele tale vor fi mai fine.

 

5. Vaselina hidrateaza si exfoliaza buzele. Daca ai buzele crapate, poti folosi un amestec ce contine vaselina cu zahar. Aplica acest amestec pe buze, masandu-le usor. Vor fi indepartate celulele moarte, iar vaselina iti va hidrata buzele.

 

6. Vaselina ajuta genele sa creasca. Daca vei aplica vaselina pe gene, in fiecare seara inainte de culcare, vei observa ca acestea vor deveni mai lungi si mai dese. Poti folosi fie un betisor, fie o periuta de mascara pentru a pune vaselina pe gene.

 

7. Iti poti face un balsam de buze cu vaselina. Combina acest produs cu putin ruj si astfel vei obtine un balsam care iti va hidrata buzele. In plus, cu ajutorul rujului, ii vei da culoare acestui balsam.

 

8. Poti folosi vaselina cand iti faci manichiura. Aplica vaselina pe marginea unghiei si, cand iti faci manichiura, chiar daca vei depasi conturul unghiei, oja nu se va lipi de piele.

 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com