Nu sari peste bronzer sau blush


Tenul uniform e frumos, dar nu folosi fond de ten, pudra si atat. Pe masura ce inaintam in varsta, pielea isi pierde din pigmentatie. Asadar, nu e cea mai buna idee sa renuti la culorile din obraji. Putin fard de obraz adauga acea imbujorare senzuala, semn de sanatate si tinerete. Aplica doua tuse pe fiecare obraz si ai sa vezi diferenta.

 

 

Nu folosi prea mult fond de ten


O greseala frecventa cand tintim acoperirea mare. Decat sa aplici straturi nenumarate dintr-un fond de ten cu acoperire mica, mai bine iti iei un fond de ten cu acoperire medie. Daca ai multe riduri, fondul de ten aplicat in exces nu va face altceva decat sa ti le evidentieze. Lucru valabil si pentru anticearcan! Ajusteaza cantitatea, altfel ridurile din jurul ochilor vor deveni mai evidente decat sunt in realitate.

 

 

Evita ochii puternic conturati cu tus sau creion


Renunta la liniile super clare de tus sau creion, si mai ales nu iti mai contura ambele pleoape, mai mult sau mai putin Cleopatra style. Liniile prea dure atrag atentia asupra ridurilor popular denumite laba gastii, iar creionul pe linia apei efectiv trage in jos (optic) pleoapele. Acestea vor parea cazute si lipsite de fermitate. Contureaza numai trei sferturi din pleoapa (de la exterior spre interior), iar cu un betisor de urechi sau o pensula difuzeaza culoarea.

 

 

 

Sursa foto: google.com

verdict.ro